Ads Top

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό βασικός Έλληνας άσος!


Ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του - Πάει εξωτερικό, τον θέλει κορυφαία ομάδα! 
Τα τελευταία δυο χρόνια ο νεαρός μπακ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι τέτοιες που δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω. Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού παραμένει μεταγραφικός στόχος της Μαρσέιγ.
Λεάντρο Κούτρης: Τα τελευταία δυο χρόνια ο νεαρός μπακ αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι τέτοιες που δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω. Αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή του σε κορυφαία ομάδα του εξωτερικού. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έχει λειτουργήσει σαν σκαλοπάτι για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Λεάντρο Κούρτη και στην «πιάτσα» των μάνατζερ υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα φτάσει πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού. Ένας από τους συλλόγους που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι η Μαρσέιγ. Η Γαλλική ομάδα έχει τσεκάρει πολλές φορές τον νεαρό αμυντικό,αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη προσφορά.

Λεάντρο Κούρτης: Επιστρέφει η Μαρσέιγ

Όλο και μεγαλώνει η φημολογία ότι η Μαρσέιγ θα κάνει δυναμικό και ουσιαστικό μπάσιμο για τον Λεάντρο Κούτρη . Στη Γαλλία έλεγαν ότι θα γίνει άμεσα κίνηση από την ομάδα της Μασσαλίας, η οποία άρχισε με εντός έδρας ήττα και πολλές αποδοκιμασίες, με τον Ζορντάν Αμαβί, να είναι ξανά στο στόχαστρο και τη Μαρσέιγ να ψάχνει πλέον άμεσα παίκτη γι’ αυτήν τη θέση. Δεν αποκλείονται πολύ άμεσες εξελίξεις για τον Κούτρη, παρότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Μαγιόρκα.

Τόσο η Μαγιόρκα, όσο και η Μαρσέιγ φέρονται διατεθειμένες να προχωρήσουν στην υποβολή νέων προτάσεων στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του παίκτη. Ήδη, σε πρώτη φάση έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι τελείωσε το ενδιαφέρον τους για τον Κούτρη.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.