Ads Top

«Πετάει» με στόχο την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ!


Την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναχωρεί σε λίγη ώρα με προορισμό την Ολλανδία για το παιχνίδι με τον Άγιαξ. 
Με αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ του Champions League καλείται να επιστρέψει από την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς αναχωρούν σήμερα το πρωί, στις 10:30, με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου ελπίζουν να πετύχουν μία νέα σημαντική στιγμή στην ιστορία τους.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της μεσαίας γραμμής και της «σύνδεσής» της με την επίθεση.

Στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή βρίσκεται και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος και χθες δεν ένιωσε κάποια ενόχληση.

Οι 21 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.