Ads Top

Οι παικταράδες που θέλει ο Σαββίδης να φέρει στον ΠΑΟΚ!


Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκινήσει να δρομολογεί τις διαδικασίες για τα ανοιχτά μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι αλλά και το ζήτημα των τηλεοπτικών.
Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ, άπαντες στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. ΠΑΟΚ: Παράλληλα, όμως, οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες που θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Metrosport», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην κορυφή της επίθεσης αλλά και με έναν παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Επίσης, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να γίνει καθοριστική σύσκεψη, στην οποία τα βασικά θέματα συζήτησης θα είναι η ενίσχυση της ομάδας αφενός και αφετέρου τα τηλεοπτικά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συνεργάτες του, ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις και θα δώσει την τελική του έγκριση για να τρέξουν οι υποθέσεις στα δύο θέματα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προκριθεί επί της Σλόβαν για να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του από την παρουσία του, στους ομίλους του Europa League. Και μέρος των χρημάτων, μπορούν να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

Μπασρέμ Σραρφί: Οι Γάλλοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι και σε ποιοτική ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, τον εμπλέκει σε πολλά μεταγραφικά σενάρια στην Ευρώπη.

Ένα από αυτά προέρχεται από την Γαλλία. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το όνομα του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της γαλλικής Νις, Μπασρέμ Σραρφί, το οποίο εμπλέκεται σε σενάριο πιθανής μεταπήδησής του στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 22 ετών, αριστεροπόδαρο, ο οποίος κυρίως αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Μπασρέμ Σραρφί: Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γράφουν στην Γαλλία

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο απέκτησε η Νις πέρσι το καλοκαίρι από ομάδα της Τυνησίας είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η ομάδα του διαπραγματευόταν το ενδεχόμενο πώλησής του στη Ναντ, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν» και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και ο ΠΑΟΚ.

«Μετά από ανεπιτυχείς συζητήσεις με τη Ναντ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλες δύο ομάδες της Ligue 1. Ωστόσο, αν και με αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγηθούν σε συμφωνία, ο παίκτης θα μπορούσε να μεταπηδήσει στη Σπόρτινγκ ή στον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο Μπασρέμ Σαρφί είχε πέρσι 25 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Νις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.