Ads Top

Ο Μαρινάκης «έκλεψε» τον Ραντζέλοβιτς!


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια των δύο μεγάλων της Σερβίας και ο νεαρός εξτρέμ δικαιώνει την επιλογή των «ερυθρόλευκων».
Με τον καλύτερο τρόπο συστήθηκε στο ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό το βράδυ της Τετάρτης (21/8) ο Σέρβος εξτρέμ. Ο Ραντζέλοβιτς βρήκε δίχτυα δύο φορές κόντρα στην Κράσνονταρ και είδε όλο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να τραγουδάει ρυθμικά το όνομα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του και κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, όπου είχε κερδίσει πέναλτι Ήταν φάση που έδειχνε οξυδέρκεια και αντίδραση μεγάλου και έμπειρου ποδοσφαιριστή. Δεν είχε μπει τυχαία στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς να τον βάλει βασικό στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ιστορία της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό. Ήταν 30 Αυγούστου 2018 όταν οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του νεαρού Σέρβου, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις. Μάνατζερ του είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επί σειρά ετών φλέρταρε με τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του συλλόγου στη Σερβία είχαν εντοπίσει έναν πιτσιρικά που θεωρείται σούπερ ταλέντο. Έκαναν λόγο για το μεγαλύτερο ταλέντο της Σερβίας, τον παίκτη που έχει όλο το πακέτο για να κάνει σπουδαία καριέρα. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν είχαν ήδη κινηθεί για να κάνουν δικό τους τον Λάζαρ. Οι δύο «αιώνιοι» του σερβικού ποδοσφαίρου είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ήθελε και ο ίδιος Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, όμως, κινήθηκε αστραπιαία και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς έκανε δικό του τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αφήνοντας τον για ένα χρόνο δανεικό στη Ραντνίσκι Νις. Η μεταγραφή του Σέρβου κόστισε στους Πειραιώτες 1.500.000€ και στο λιμάνι τον παρακολουθούσαν στενά όλη τη σεζον. Πέρσι έκανε συνολικά 40 ματς με τη Ραντνίσκι έχοντας επτά γκολ και 12 ασίστ. Εξαιρετικά νούμερα για τον πιτσιρικά που είναι και μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το «fosonline.gr», ο Ραντζέλοβιτς μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν έκανε καμία δεύτερη σκέψη. Ήταν ένα όνειρο για εκείνον να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το έδειξε αυτό με πολλούς τρόπους. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σερβίας ο Λάζαρ στο πρώτο κενό που βρήκε ταξίδεψε στην Ελλάδα και πήγε στον Ρέντη όπου και μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας είχε χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για να τον πάρει δανεικό. Ο παίκτης από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος ότι «εγώ θα παίξω στον Ολυμπιακό».

Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα Σερβίας ο Λάζαρ ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ιταλία. Όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του δεν ζήτησε να πάρει άδεια. Είχε μιλήσει με τον Μαρτίνς και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα πήγαινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Πράγματι ο πιτσιρικάς εμφανίστηκε στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας χωρίς να έχει πάρει ανάσα και από την πρώτη στιγμή φρόντισε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να δείξει την αξία του. Τα υπόλοιπα τα είδατε στο γήπεδο και θα δείτε ακόμα περισσότερα από έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε από την πρώτη προετοιμασία στην Πολωνία.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.