Ads Top

"Η Μπολόνια στο Καραϊσκάκης για τον Μπουχαλάκη"


Άνθρωπος της Μπολόνια βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/8) στο Γ. Καραϊσκάκης για χάρη του Ανδρέα Μπουχαλάκη. 
Η ιταλική ομάδα αναζητά παίκτη στο χώρο του κέντρου και ο χαφ του Ολυμπιακού είναι στη λίστα.

Ο Έρικ Πούλγκαρ, 25χρονος Χιλιανός μέσος, πουλήθηκε από τη Μπολόνια στη Φιορεντίνα με 10 εκατ. ευρώ και πλέον είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέδο Πεδουλά αποκάλυψε ότι στη λίστα των "ροσομπλού" βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι άνθρωπος της Μπολόνια έδωσε το παρών το βράδυ της Τρίτης (13/8) στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει τον 26χρονο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ.

Ο Μπουχαλάκης, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2022, με καλύτερες αποδοχές και μπόνους κατάκτησης στόχων, αποτελεί τον βασικό μέσο των "ερυθρόλευκων". Έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια, στο πλευρό του Γκιλιέρμε. Οι "ερυθρόλευκοι" δύσκολα θα έμπαιναν στη διαδικασία να τον πουλήσουν, ενώ ακόμα και αν το έκαναν θα ζητούσαν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ.

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής έκανε πέρυσι 30 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Εργοτέλη - Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ με την Εθνική Ελλάδας έχει παίξει έξι φορές.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.