Ads Top

Τσεκάρει Ουάρντα ο Ερυθρός Αστέρας!


Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα έχει μπει ο Αμρ Ουάρντα, καθώς αναζητάει ενίσχυση στην επιθετική γραμμή μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. 
Η πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα στα πλέι οφ του Champions League φέρνει ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή, με τον Αμρ Ουάρντα να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σερβικής «Novosti.rs».

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει την ομάδα που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κινηθεί ήδη για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, οι επαφές 5ων δύο ομάδων αφορούν δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εμπόδιο αποτελεί το οικονομικό, αφού ο ΠΑΟΚ αξιώνει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θεωρεί πως ο Αιγύπτιος διαθέτει όλα στα στοιχεία που αναζητάει και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Εναλλακτικό -και πιο εύκολο- στόχο αποτελεί ο Λάμιν Γιάλοου της Σαλερνιτάνα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.