Ads Top

Έκπληξη από Μαρτίνς με Μπασακσεχίρ!


"Τρελή" έμπνευση από τον Πορτογάλο - Θα το τολμήσει; Μεγάλο το ρίσκο!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει τους ρυθμούς της έντασης στις τελευταίες προπονήσεις, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να είναι πανέτοιμοι οι παίκτες του για τον μεγάλο αγώνα με την τουρκική ομάδα. Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ραντζέλοβιτς ήταν βασικός αντί του Ποντένσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη κι αυτό το ξέρει καλά ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, για τα λάθη που έκαναν στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης. Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι πιθανό το ενδεχόμενο εκπλήξεων από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας από τους άσους που κρύβει στο μανίκι του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Μάρτινς τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν και στο διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την άμυνα της Βικτόρια Πλζεν και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ραντζέλοβιτς ήταν βασικός αντί του Ποντένσε κι αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση του Μαρτίνς κάτι δείχνει. Ο νεαρός Σέρβος είναι εκρηκτικός στα άκρα, είναι γρήγορος και συνεπής στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον σκέφτεται ακόμα και για την βασική ενδεκάδα κόντρα στην Μπασάκσεχιρ στον Πειραιά, πιθανότατα στη θέση του Ποντένσε.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.