Ads Top

Μπλατ: "Είμαι όρθιος, είμαι καλά - Έγιναν πολλά πέρσι, κοιτάμε μπροστά"


Ο Ντέιβιντ Μπλατ στην σημερινή media day του Ολυμπιακού μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει, όσο και για την νέα αγωνιστική σεζόν με τους Ερυθρόλευκους.
Ο Ισραηλινός προπονητής έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συνέβησαν πέρσι, λέγοντας πως έγιναν πολλά πέρσι και πως θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν για να βελτιωθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τα καλά νέα είναι πως είναι μία ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε μετά το κακό τελείωμα πέρσι και να γίνουμε η επιτυχημένη ομάδα που αναφέρεται στην παράδοση του Ολυμπιακού", είπε αρχικά.

Για τα νέα πρόσωπα: "Αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί είναι ταλαντούχοι και διψασμένοι. Αυτοί θα κάνουν την διαφορά φέτος. Έχουμε και τους παλιούς παίκτες, που είναι σπουδαίοι και θα δώσουν τον τόνο στην ομάδα".

Για το γεγονός πως θα υπάρχουν μόνο αγώνες της Euroleague στο... κεντρικό καλεντάρι, ανέφερε: "Είναι μία πολύ καλή ερώτηση αλλα δεν έχω την τέλεια απάντηση. Είναι κάτι νέο. Θα υπάρχει σίγουρα περισσότερος χρόνος για δουλειά και ξεκούραση. Θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά και θα δούμε πως θα κυλήσει όλο αυτό στην διάρκεια της χρονιάς.

Έγιναν πολλά πέρσι, για να είμαι ειλικρινής. Μπορείς να το δεις αλλιώς όμως, να το χρησιμοποιήσεις και να μάθεις από αυτό, ώστε να βελτιωθείς.

Δεν θέλω να κοιτάω πίσω και σε όσα έγιναν. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε την εικόνα που θέλαμε, μετά έγιναν πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία να τα συζητήσουμε, τώρα πρέπει να πάουμε λίγες μέρες για να δούμε την ομάδα και να καθορίσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα παίζουμε".

Για το πρόβλημα υγείας του: "Πρέπει να το χτυπάς στο κεφάλι. Αυτός ήταν ο στόχος μου, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα, ότι πρέπει να παλέψουν και να συμβιβαστούν με αυτό που έχουν. Ακόμα στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά! Είναι ένα μήνυμα για όλους.

Σαν άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στο προσκήνιο, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε με θετικό τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη. Μπορούμε να περάσουμε μηνύματα".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.