Ads Top

«Τελειώνει» κι άλλη μεταγραφή του καλοκαιριού ο Μαρτίνς!


Θεωρήθηκε σπουδαία κίνηση, όμως θα παίζει αλλού - Δε τον πιστεύει ο Μαρτίνς - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Μπορεί ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με την Μπασακσεχίρ, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει δείξει ότι τον εμπιστεύεται. Μάλιστα ο παίκτης δεν ήταν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, στα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Ο Άρης είναι πιθανό να ψάξει την πιθανότητα να εντάξει στο ρόστερ του τον Μπρούνο.
Μπρούνο: Ο Άρης αναζητεί ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ, και τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί η περίπτωση του Μπρούνο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τους ανθρώπους του Άρη. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό αλλά η θέση του στο ερυθρόλευκο ρόστερ δεν είναι σίγουρη.

Μπορεί ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με την Μπασακσεχίρ, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει δείξει ότι τον εμπιστεύεται. Μάλιστα ο παίκτης δεν ήταν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, στα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετές λύσεις στον πάγκο του, σε περίπτωση που θελήσει να αλλάξει τα πλάνα της ενδεκάδας κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Καμαρά βρίσκονται ένα κλικ πιο μπροστά από τον Μπρούνο. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί με έναν ακόμα εξτρέμ, κάτι που μετατοπίζει τον Μπρούνο, στην λίστα προς αποχώρηση.

Αν όντως, μετά τα ματς με τους Τούρκους επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία και αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής για τα άκρα, τότε ο Μπρούνο μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στους Πειραιώτες. Ο δανεισμός του είναι μάλιστα, το πιο λογικό σενάριο και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Άρης είναι πιθανό να ψάξει την πιθανότητα να εντάξει στο ρόστερ του τον Μπρούνο.

Στο παρελθόν υπήρξε σενάριο που ενέπλεκε τον Ματέο Γκαρσία, τον Μπρούνο, τον Ολυμπιακό και τον Άρη, με τους Πειραιώτες να αγοράζουν τον Ισπανό εξτρέμ και να δίνουν τον Βραζιλιάνο στους Θεσσαλονικείς.

Λόρενς Ντε Μποκ: Στον Άρη δανεικός από την Λιντς – Ποια η ρήτρα του παίκτη

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Λόρενς Ντε Μποκ. Ο Βέλγος αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους, με τη μορφή δανεισμού από τη Λιντς.

Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί, άμεσα, στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη και θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Στο συμβόλαιο του δανεισμού του Λόρενς Ντε Μποκ από τη Λιντς, πάντως, συμπεριλαμβάνεται σύμφωνα με πληροφορίες και ρήτρα για την απόκτηση του.

Στην περίπτωση που ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να καταβάλει στην αγγλική ομάδα το ποσό των 500.000 ευρώ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.