Ads Top

Στη προεπιλογή της Πορτογαλίας οι Σα και Σεμέδο!


Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Σερβία και Λιθουανία τους παίκτες του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο.
Οι Ζοζέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο εξαργύρωσαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, καθώς κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

O Φερνάντο Σάντος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Σερβία (07/09) και Λιθουανία (10/09) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Ο Σα είχε κληθεί και στις αναμετρήσεις με Ελβετία και Ολλανδία για τα playoffs του UEFA Nations League, τον οποίο και κατέκτησαν οι Πορτογάλοι, αλλά είχε μείνει στον πάγκο.

Αντίθετα, για τον Σεμέδο είναι η παρθενική κλήση στην εθνική ανδρών, αφού είχε συμμετοχές μόνο με την U19 και U21 της χώρας του. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού, η τελική επιλογή για τα δύο ματς των προκριματικών του Euro 2020 θα ανακοινωθεί στις 29 ή 30 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη Μαΐου, ο τεχνικός της Ρίο Άβε και πρώην προπονητής του Σεμέδο, Ντανιέλ Ράμος, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη στο Sport24.gr και τον Δημήτρη Σαμόλη πως ο 25χρονος στόπερ αξίζει μία θέση στην εθνική ομάδα.

"Μου αρέσει πολύ ως παίκτης ο Σεμέδο. Πριν από ένα μήνα είχα δηλώσει πως θα μπορούσε να κληθεί και να παίξει στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ότι θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Τον εμπιστεύομαι, οπότε από τη στιγμή που εκτιμώ ότι έχει θέση στην εθνική Πορτογαλίας, το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.