Ads Top

Γκαρσία σε Λας Πάλμας: "Θέλω να πάω Ολυμπιακό"


Ο Ματέο Γκαρσία κατέστησε σαφές στη διοίκηση της Λας Πάλμας ότι θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και δεν τον ενδιαφέρουν άλλες προτάσεις που έχουν φθάσει στη νησιωτική ομάδα της Ισπανίας.
Το σίριαλ με τον Ματέο Γκαρσία συνεχίζεται, δίχως όμως να υπάρχει οριστική εξέλιξη καθώς οι προτάσεις του Ολυμπιακού δεν έχουν ικανοποιήσει τη Λας Πάλμας.

Από τη μάχη διεκδίκησής του έχει βγει ο Άρης, ο οποίος πλέον στρέφεται στον συμπατριώτη του, Ντανιέλ Μανσίνι για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων δεν υπολογίζει στον εξτρέμ από την Κόρδοβα, ενώ στελέχη της υποστηρίζουν ότι υπάρχει κι άλλη μία πρόταση (από ομάδα του εξωτερικού) στο τραπέζι.

Ο Γκαρσία, ωστόσο, θέλει διακαώς να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό το μέλλον του και πιέζει τους νησιώτες. Έχει καταστήσει σαφές τόσο στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρόκο Μαϊορίνο, όσο και στον πρόεδρο, Άνχελ Ραμίρεθ, ότι θέλει να παίξει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νοτιοαμερικανός προσπαθεί να πιέσει από την πλευρά του για βρεθεί λύση και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.