Ads Top

Ο Ουάρντα θέλει να μείνει ελεύθερος, ενδιαφέρον από μεγάλη ομάδα στην Αθήνα!


Θέλει να μείνει ελεύθερος ο Αιγύπτιος, δε τον αφήνει έτσι ο ΠΑΟΚ - Ποια μεγάλη ομάδα της ΑΘήνας ενδιαφέρεται!
Ξένο σώμα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί εδώ και καιρό ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ξεκίνησε μεν προπονήσεις πριν μερικές ημέρες, η μοίρα του δε είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς ο Δικέφαλος του έχει διαμηνύσει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Οι "ασπρόμαυροι" ευελπιστούσαν ότι μια καλή παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο θα μπορούσε να προσελκύσει κάποια πρόταση από μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς τόσο η εθνική του απέτυχε στην διοργάνωση, όσο και ο ίδιος ενέπλεξε ξανά το όνομά του σε διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα, που έπληξαν για άλλη μια φορά την εικόνα του.

Γι΄αυτό το λόγο οι Θεσσαλονικείς δεν τον υπολογίζουν εν όψει της συνέχειας και όπως είναι λογικό το όνομά του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, άρχισε να ακούγεται δεξιά και αριστέρα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα, αλλά φυσικά με ασταθή χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι αν ο 25χρονος έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, τότε αυτόματα θα τον προσέγγιζαν οι "μεγάλοι" της Superleague, βλέπε Ολυμπιακό (ναι, έστω δυνητικά το σενάριο αναφέρει και τους Πειραιώτες), ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη.

Ο Αιγύπτιος λοιπόν σκέφτεται ακόμα και την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσει πιο άνετα με ομάδες από την Ελλάδα, καθώς τα "καμώματά" του δεν του επιτρέπουν να βρει σύλλογο σε κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Εντούτοις, ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει έτσι απλά ελεύθερο, με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φαίνεται ότι θα υπάρξουν ακόμα αρκετά "επεισόδια" στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλωστε, υπάρχει και από την Κύπρο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του (για να φύγει με τη μορφή δανεισμού), αν και φαίνεται ότι ο Ουάρντα δεν συμφωνεί με την προοπτική ενός ακόμα δανεισμού από τον ΠΑΟΚ...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.