Ads Top

Δεν παίρνει αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ!


Όλα δείχνουν ότι στον ΠΑΟΚ οδηγούνται στην απόφαση να μην κάνουν προσθήκη παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. 
Ο νταμπλούχος Ελλάδος κοίταζε μέχρι πρόσφατα την αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός φορ. Ωστόσο, όπως φαίνεται με τα τωρινά δεδομένα εγκαταλείπει τη σκέψη για παίκτη που θα «κουμπώσει» με τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Ροντρίγκο Σοάρες. Μένει ως έχει στα αριστερά ο ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις του 23χρονου αμυντικού ήταν αναμφίβολα από τα πολύ θετικά των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η συνολική παρουσία του ποδοσφαιριστή οδηγεί τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» στην απόφαση να μην κινηθούν για παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Επίσης, από τον Οκτώβριο επιστρέφει και ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος, βέβαια, θα υπολογίζεται πιο πολύ ως εξτρέμ φέτος και όχι τόσο ως μπακ. Αλλά, σίγουρα ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει δύο καλές λύσεις εκτός από τον Γιαννούλη.

Άλλωστε, όπως επισημαίνεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε να στηριχθεί ο πρώην παίκτης των Ατρομήτου και Βέροιας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.