Ads Top

Επίσημη πρόταση Ολυμπιακού για Ματέο Γκαρσία!


Συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά του Ματέο Γκαρσία έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. 
Σε κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά του Ματέο Γκαρσία από την Λας Πάλμας έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει
ο «Κόκκινος πρωταθλητής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ, που έχει τεθεί υπό παραχώρηση από τον ισπανικό σύλλογο.

Μάλιστα, περιμένουν άμεσα την απάντηση των ανθρώπων της Λας Πάλμας, που έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Γκαρσία θα αποτελέσει παρελθόν από το σύνολο.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε χθες ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μίγελ Άνχελ Ραμίθερ, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη προτάσεων και τόνισε πως σύντομα θα αποφασιστεί το μέλλον του παίκτη.

«Έχουμε τέσσερις-πέντε προτάσεις για τον Γκαρσία, που βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Είμαστε σε συνομιλίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το κλαμπ. Αυτές τις ημέρες θα αποφασίσουμε ποια πρόταση θα αποδεχτούμε».

Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι της απόκτησης του Ματέο Γκαρσία παραμένει και ο Άρης, όπου αγωνίστηκε πέρυσι ο Αργεντινός ως δανεικός.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.