Ads Top

Μαρτίνς: "Θα μας βάλει δύσκολα η Μπασακσεχίρ"


Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι η Μπασακσεχίρ θα προκαλέσει προβλήματα στον Ολυμπιακό, αλλά ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει.
Την Τρίτη (13/8, 21.30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπασακσεχίρ, στη ρεβάνς του 0-1 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα παρά τη νίκη στην Τουρκία και πως περιμένει από τη Μπασάκ να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόσθεσε ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε όχι μόνο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, αλλά θα είναι σε θέση να παίξει.

Πόσο διαφορετικός πρέπει να είναι τακτικά ο Ολυμπιακός τουλάχιστον στα πρώτα 30 λεπτά, όταν στην Κωνσταντινούπολη αντιμετώπισε κάποια προβλήματα;

"Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα και πάλι, έχουν καλούς παίκτες. Είναι σίγουρο ότι θα μας δυσκολέψουν. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Αμυντικά κάναμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Κάναμε όμως και αγώνα υψηλής τακτικής όσον αφορά την οργάνωση. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Να μειώσουμε τα λάθη, αλλά είναι βέβαιο πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα από τον αντίπαλο".

Μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει βάλει πέντε γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα. Τι σας ικανοποιεί περισσότερα;

"Η νίκη είναι αυτή που μας ικανοποιεί. Θέλουμε να παίζουμε ποιοτικά. Είναι ικανοποιητικό ότι έχουμε δείξει βελτίωση στην επίθεση και στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό που πάντα επιδιώκουμε είναι η νίκη. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος".

Πώς είναι ο Ποντένσε; Επίσης, τι διαφορετικό περιμένετε από τη Μπασακσεχίρ;

"Αύριο περιμένουμε μια δυνατή Μπασακσεχίρ. Έχει τόσο ποιοτικούς παίκτες που είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε εχθρική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά κι εμείς περιμένουμε να είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Όλοι είδαμε πόσο δυνατή είναι η Μπασακσεχίρ, το είδαμε και με την ΑΕΚ. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν γνωρίζουμε, καθώς έχουν απουσίες. Ο Ποντένσε είναι σε καλή κατάσταση και αύριο θα παίξει κανονικά".

Περιμένετε τη Μπασακσεχίρ καλύτερη στο σύνολο; Θα τη βοηθήσει η ατομική ποιότητα των παικτών της;

"Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Βδομάδα με βδομάδα όλες οι ομάδες είναι βελτιωμένες. Ξέρουμε ότι είναι συνηθισμένη να παίζει σε δύσκολες έδρες. Θα αντιδράασει μετά την ήττα, θα είναι επικίνδυνη στις μεταβιβάσεις. Να μην την διευκολύνουμε με δικά μας λάθη".

Υπάρχουν τραυματίες;

"Όχι είναι όλοι διαθέσιμοι".

Το 0-1 καθιστά φαβορί τον Ολυμπιακό;

"Όχι, σημαίνει ότι προηγούμαστε σταν πρώτα 90 λεπτά. Μένουν άλλα τόσα. Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτό είναι ο κόσμος. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Έχουμε προετοιμαστεί, να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να παραχωρήσουμε ευκολίες στον αντίπαλό μας στο αυριανό παιχνίδι".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.