Ads Top

«Τελειώνει» ξένος άσος από τον Ολυμπιακό!


Τι κάνει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις;
Ο Σέρβος είναι «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με το μέλλον του. Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν έδειξε να βρίσκει ουσιαστικά τα πατήματα του στην ομάδα. Ο ίδιος έδειξε να μην «κολλάει» και τόσο με τους «ερυθρόλευκους», μ’ έναν τραυματισμό να τον αφήνει αρκετά πίσω, προτού ακολουθήσει ο προπέρσινος δανεισμός του στη Βερόνα για ένα εξάμηνο, κατά το οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε και επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στους Πειραιώτες και παρά τη φημολογία περί αποχώρησης του, αγωνίστηκε κανονικά σε ολόκληρη τη σεζόν, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος, αν και ο ίδιος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, οι συγκυρίες τον έχουν διατηρήσει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ολοένα και πλησιάζει η ώρα που ο ίδιος θα αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες. Παρόλα αυτά ο Σέρβος στόπερ ήταν… κύριος σε όλο αυτό το διάστημα στον Ρέντη και τυπικότατος στις υποχρεώσεις του. Ωστόσο, φαίνεται πως ο κύκλος στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει κλείσει. Από αύριο που μπαίνει το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μάλιστα αναμένεται να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις.

Όσκαρ Τρέχο: Το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και με τη νίκη επί της Μπασακσεχίρ στο Φάληρο (2-0) εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία του στα πλέι οφ πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League. Κι αν το όνομα της Κρασνοντάρ βρίσκεται ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, πρώτο μέλημα αποτελεί η μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Όσκαρ Τρέχο παραμένει στην κορυφή της λίστας των «ερυθρολεύκων» που ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει ως οκτάρι και δεκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Τρέχο είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Ο 31χρονος είχε απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε προπονητή τον Μίτσελ. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους και τις δύο φορές, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί.

Φιορίν Ντουρμισάι: Δανεισμός μόνο σε ομάδα εκτός Ελλάδος

Ο νεαρός επιθετικός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο την περυσινή χρονιά και την κλήση του στην Εθνική έκανε του ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινηθούν γρήγορα και να τον αποκτήσουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ενθουσιασμένος με την απόκτηση του έμπειρου εξτρέμ που τον θεωρούσε μια αξιόπιστη λύση και για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ντουρμισάι ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία, αλλά σταδιακά έμεινε πιο πίσω από τον Γκερέρο. Ο Ισπανός έχει πολύ καλή παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που ωθεί τον Ντουρμισάι στην έξοδο. Φυσικά, στον Πειραιά εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο του διεθνή ποδοσφαιριστή και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Για τον νεαρό διεθνή ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες χρειάζονται ενίσχυση στην επίθεση, καθώς ο Απόστολος Βέλλιος δεν αποδίδει στον βαθμό που επιθυμεί ο Γιάννης Αναστασίου, με αποτέλεσμα η ομάδα του Περιστερίου να αναζητάει φορ. Στις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ατρόμητος είναι και αυτή του επιθετικού του Ολυμπιακού ο Φιορίν Ντουρμισάι. Όπως σημειώνεται στη «Live Sport», ωστόσο, ο παίκτης θα φύγει από τον Πειραιά μόνο για να παραχωρηθεί σε κάποιο σύλλογο του εξωτερικού. Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος λογικά δεν έχει ελπίδες να τον πάρει και πρέπει να αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.