Ads Top

Κλείνει Κωστή ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Κύπρο. Γίνεται μάλιστα λόγος για επίσημη πρόταση αναφορικά με τον 19χρονο αμυντικό χαφ.
"Δίχτυα" στην Κύπρο ρίχνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πάνου Λάρκου στην ιστοσελίδα larnakasports, οι "ερυθρόλευκοι" όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Ιωάννη Κωστή της Νέας Σαλαμίνας, αλλά έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του (εκτός από χρήματα, περιλαμβάνεται μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή).

Ο Κωστή, 19χρονος αμυντικός χαφ (παίζεις στις θέσεις 6-8), είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στην κυπριακή ομάδα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ενδιαφέρον έχουν δείξει και η ΑΕΚ, αλλά και η Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ανέφερε στο Sport24.gr: "Υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού για τον Ιωάννη και πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ την φετινή περίοδο. Από εκεί και πέρα θα αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε βλέποντας ασφαλώς το οικονομικό συμφέρον του σωματείο και σεβόμενοι τα θέλω του ποδοσφαιριστή μας".

Ο Κωστή έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Πρόσφατα έπαιξε βασικός και με τους άνδρες απέναντι στη Ρωσία, για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση με τη Σκωτία αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο. Την τελευταία διετία ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό μέσο έχει δείξει και ο ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.