Ads Top

4,5 εκατ. ευρώ από "τελειωμένο" στον Ολυμπιακό!


Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολόγιζε καθόλου - Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει εντελώς από τον ανταγωνισμό όσον αφορά τις πωλήσεις ακόμη και με παίκτες που δεν υπολογίζονται! Στην Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός φορ.

Φράνκο Σολδάνο: Ο Ολυμπιακός παραχώρησε στην Μπόκα Τζούνιορς τον Αργεντινό φορ, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του έτσι ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής, που δεν θα είχε στους Ερυθρόλευκους. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δανεισμός του Σολδάνο ήταν για 1,5 χρόνο, όμως τελικά φαίνεται να είναι για 12 μήνες.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Live Sport», η οψιόν αγοράς έχει καθοριστεί στα 5 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι περίπου 4.5 εκατομμύρια ευρώ, με τους «Χενεΐσες» να οφείλουν μια απάντηση στους «ερυθρολεύκους» το καλοκαίρι του 2020. Στο λιμάνι, πάντως, χάρη σε αυτή την εξέλιξη θα είναι σε κάθε περίπτωση κερδισμένοι, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολόγιζε τον παίκτη.

Κι αυτό, γιατί είτε θα επιστρέψει καλύτερος στον Πειραιά, αν πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν, είτε η ομάδα θα λάβει σχεδόν τα πενταπλάσια χρήματα σε σύγκριση με όσα έδωσε, για να τον φέρει στην χώρα μας από την Ουνιόν, αν αποφασίσει τελικά η Μπόκα να τον πάρει.

Φράνκο Σολδάνο: «Πέταξε» για Αργεντινή

Ο Αργεντινός στράικερ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής (09/08), καθώς «πέταξε» για την πατρίδα του, στην οποία αναμένεται να βρίσκεται σήμερα Σάββατο (10/10) για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Μπόκα Τζούνιορς. Ένας φίλος του μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο, στέλνοντας τις ευχές του για καλή επιτυχία στην νέα του περιπέτεια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.