Ads Top

Το ευρωπαϊκό ντόμινο που φέρνει στον Ολυμπιακό πάνω από 10 εκατ. ευρώ!


Ποιοι «δουλεύουν» για τους Πειραιώτες και πώς θα γίνει το deal του καλοκαιριού. 
Γνωστό σε κάθε παζάρι πως οι περισσότερες κινήσεις που γίνονται είναι αποτέλεσμα άλλων. Κάτι σαν… ντόμινο, που προκαλεί μια σειρά αντιδράσεων και νέων μεταγραφών. Αρκεί να γίνει η πρώτη που θα εκκινήσει τη διαδικασία. Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Εχει απομείνει λίγο παραπάνω από ένα δεκαπενθήμερο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και παρά τις περί του αντιθέτου, πανταχόθεν, εκτιμήσεις, ο Σισέ παραμένει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως… τζόγαραν, κοστολογώντας ψηλά, πολύ ψηλά τον Σενεγαλέζο στόπερ και αυτό, παρότι βρίσκεται στις λίστες πολλών, καλών ευρωπαϊκών ομάδων, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο προκειμένου έστω και μια από τους μνηστήρες του Αφρικανού να μπει σε διαδικασία υποβολής πρότασης, αφού εκ των προτέρων γνώριζε τη διαφορά που θα προέκυπτε από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Υπάρχουν όμως ακόμη εναλλακτικές για τον Σισέ, εναλλακτικές όμως που για να προχωρήσουν θα πρέπει να γίνει το… ντόμινο που προαναφέραμε. Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Γαλλία, η Βαλένθια κατέθεσε πρόταση στη Μονακό για την αγορά του 18χρονου Γάλλου στόπερ, Μπενουά Μπαντιασιλέ, επισημαίνοντας παράλληλα πως επαφές για τον διεθνή με την ελπίδων των "τρικολόρ" νεαρό ποδοσφαιριστή (σταθερό όμως στέλεχος του rotation των Μονεγάσκων από πέρυσι κιόλας) έχει κάνει και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επισήμανση εδώ: μιλάμε για τρεις ομάδες, Βαλένθια, Ατλέτικο και Μονακό, που είναι είτε του απολύτου (Βαλένθια, Μονακό) είτε του σημαντικού ελέγχου (Ατλέτικο) του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως για τον Μπαντιασιλέ γίνεται αυτό το… νταραβέρι, το οποίο προφανώς έχει την σφραγίδα του Πορτογάλου ατζέντη. Αν λοιπόν προχωρήσει η παραχώρηση του 18χρονου αμυντικού, τότε η Μονακό, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι στην αγορά αναζητώντας έμπειρο στόπερ, θα κινηθεί και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό.

Και σε μια τέτοια περίπτωση, πάντα φυσικά με τις ευλογίες του Μέντες, το όνομα του Σισέ θα "παίξει" ακόμη πιο σοβαρά (έτσι κι αλλιώς η Μονακό είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σενεγαλέζο). Πιθανότατα όχι στα χρήματα που ζητούσε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου (+15 εκατ. ευρώ), αλλά σε ένα ποσό μεταξύ 10-12 εκατ., που θεωρείται ικανό να πείσει τους "ερυθρόλευκους".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.