Ads Top

Xτίζει κάτι πολύ καλό ο Ολυμπιακός!


Επίδειξη ποιότητας και βάθους από τον Ολυμπιακό στο φιλικό με το Αμβούργο (1-1), με τους παίκτες που αγωνίστηκαν να βγάζουν ασπροπρόσωπο τον Πορτογάλο τεχνικό. Σκόραρε ο Σεμέδο στο 80’, «έλαμψε» ο Τζολάκης, που έπιασε πέναλτι στο 25’.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο το Αμβούργο.

Οι Πειραιώτες μπορεί να ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη γερμανική ομάδα, στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσαν στο εξωτερικό, αλλά η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξαιρετική. Οι νεαροί Τζολάκης, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Γιάννης Μασούρας άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο νεαρός πορτιέρο μάλιστα απέκρουσε πέναλτι στο 25’, ενώ είχε άλλες δύο πολύ καλές επεμβάσεις.

Ο Σέρβος ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλός και δημιούργησε πολλά προβλήματα με τις ατομικές του ενέργειες, ενώ εξαιρετικός ήταν και πάλι ο Σεμέδο. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, ενώ στο 80’ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με μία αρχοντική κεφαλιά.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.