Ads Top

Ολυμπιακός: Μπενζιά ο «εκλεκτός» για αντί - Φορτούνης! (vid)


Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον 24χρονο Αλγερινό μέσο, Γιασίν Μπενζιά, σύμφωνα με την Equipe και βρίσκεται σε επαφές τις τελευταίες ημέρες με την Λιλ για να τον αποκτήσει.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει έξτρα λύσεις για τη μεσοεπιθετική του γραμμή, έστω κι αν ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά θα καλύψει άμεσα το κενό που αφήνει ο αρχηγός των ερυθρόλευκων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορυφαίας και πιο έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, Equipe, η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει, Λιλ.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η φόρμουλα της ενδεχόμενης απόκτησής του, είτε δηλαδή μεταγραφή, είτε δανεισμός με οψιόν αγοράς. Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και όντως ο Μπενζιά είναι μια λύση που έχει πέσει στο ερυθρόλευκο τραπέζι και μάλιστα εξετάζεται πολύ έντονα!

Ο Μπενζιά γεννήθηκε στο Σεντ Ομέν λεζ Ελμπέφ και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Λιόν. Το 2015 πωλήθηκε στη Λιλ αντί 1.000.000 ευρώ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, ως συμπαίκτης του Ματιέ Βαλμπουενά.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης δεκατρεις φορές στη SuperLig, οκτώ εξ αυτών στο αρχικό σχήμα.


*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.