Ads Top

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από ομάδα της Ιαπωνίας! (pic)


Κανείς δεν το περίμενε στο Λιμάνι... Ήταν για 14 χρόνια στον Ολυμπιακό και πλέον μετακομίζει στην Ιαπωνία!
Από το 2004 έως το 2018, η επαγγελματική του ζωή ήταν συνδεδεμένη με τον Ολυμπιακό. Ο επί 14 χρόνια βοηθός προπονητής στον Ολυμπιακό, αποδέχθηκε τη μεγάλη πρόκληση.
Χρήστος Μαρμαρινός: Από το 2004 έως το 2018, η επαγγελματική του ζωή ήταν συνδεδεμένη με τον Ολυμπιακό. Ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των ερυθρολεύκων, έζησε μεγάλες χαρές και λύπες, πανηγύρισε ευρωπαϊκά και εγχώρια τρόπαια, αφήνοντας το πόστο του πριν από μερικούς μήνες. Πλέον, στα 42 του, ο Χρήστος Μαρμαρινός απέδειξε ότι αγαπά τις προκλήσεις, αποδεχόμενος πρόταση για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Ιαπωνία.

Οι Νισινομίγια Στορκς είναι η αλήθεια πως δεν λένε και πολλά στο ευρωπαϊκό κοινό, ωστόσο από εδώ και στο εξής, θα ρίχνουμε μια ματιά προς την Άπω Ανατολή, ώστε να μαθαίνουμε την πορεία της ομάδας που θα διαχειρίζεται ένας Έλληνας. Ο Μαρμαρινός είπε «ναι» στη μεγάλη πρόκληση και έγινε ένας ακόμη συμπατριώτης μας που ξενιτεύεται για να μεταφέρει τις γνώσεις του στα παρκέ μιας… μπασκετικά εξωτικής χώρας, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πολλών, που έφτασαν στην Κίνα, αλλά και τη Μέση Ανατολή.

Οι Στορκς παρουσίασαν με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Μαρμαρινού, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία με την ιαπωνική ομάδα, ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι τιμή και χαρά που θα είμαι ο τεχνικός των Νισινομίγια Στορκς τη νέα σεζόν. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και ανυπομονώ να επισκεφτώ και να δουλέψω στην όμορφη Ιαπωνία. Είμαστε 110% σίγουροι ότι θα έχουμε μία ικανοποιητική σεζόν, οπότε θέλουμε να μας στηρίξετε. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά».




Η ομάδα που θα κοουτσάρει ο Μαρμαρινός ιδρύθηκε μόλις το 2011 ως Χιογκο Στορκς, για να μετονομαστεί το 2015. Έχει δύο τίτλους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιαπωνίας, ενώ από το 2013 αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Ιαπωνίας. Εδρεύει στην πόλη της Νισινομίγια και το γήπεδό της έχει χωρητικότητα 2.500 περίπου θεατών.

Στο ρόστερ της υπάρχουν αρκετοί γηγενείς, δύο Αμερικανοί και ένας Κινέζος.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.