Ads Top

O μικρός που «τρέλανε» τον Μαρτίνς και η μεταγραφή κλάσης που...έρχεται!


Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού «έλαμψαν» και ποιος... διαφημισμένος έχασε πολλούς πόντους. 
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μη βγάλουν αυτοματισμούς, κάτι απόλυτα λογικό, όμως από την άλλη έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους πιτσιρικάδες να «λάμψουν».

Αυτός που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του ήταν ο 16χρονος τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 26’ και εν συνεχεία επενέβη εξαιρετικά με τα πόδια σε τετ α τετ τρία λεπτά αργότερα.

Ο μικρός τράβηξε την ευκαιρία του από τα μαλλιά και εντυπωσίασε, ενώ τα πήγε καλύτερα από τον μεγαλύτερο και πιο… διαφημισμένο, Μάριο Σιαμπάνη.Ο 19χρονος, που θεωρείται τεράστιο ταλέντο, έχει ξεκινήσει κάπως νευρικά την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σήμερα έκανε μεν μια μεγάλη επέμβαση όταν μπήκε στο ματς, όμως από δική του «γκάφα» προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

Κατά τα άλλα, στη μέχρι τώρα εξαιρετική τους παρουσία στην προετοιμασία έδωσαν συνέχεια οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Φιορίν Ντουρμισάι, που ήταν με διαφορά οι πιο δραστήριοι παίκτες του Ολυμπιακού όσο αγωνίστηκαν. Οι δυο πιτσιρικάδες όχι μόνο δεν «μασάνε» από τον ανταγωνισμό, αλλά δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν θέση στο ρόστερ των Περαιωτών.

Όσο για τον έτερο πρωταγωνιστή της ομάδας του Πειραιά, τον Ρούμπεν Σεμέδο, τα λόγια περιττεύουν, αφού αποδεικνύει συνεχώς την κλάση του στα μετόπισθεν. Σήμερα έκανε τη διαφορά και στην… επίθεση, με το γκολ που πέτυχε να είναι το αποκορύφωμα της εξαιρετικής εκκίνησης που έχει κάνει στον Ολυμπιακό.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.