Ads Top

Κοιτάζει αλλού για χαφ ο ΠΑΟΚ!


Τα «εμπόδια» που υπάρχουν στις υποθέσεις του Παλίνια και του Ολιβέιρα, αναγκάζουν τον ΠΑΟΚ να κινηθεί για άλλους κεντρικούς μέσους. 
Λίγος καιρός απομένει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και ακόμα δεν έχουν καλυφθεί τα κενά που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Οι Θεσσαλονικείς σε πρώτο πλάνο θα κινηθούν για ένα «6άρι» και στη συνέχεια για έναν περισσότερο δημιουργικό μέσο και έναν σέντερ φορ περιοχής.

Μάλιστα, αναμένεται από μέρα σε μέρα η τελική συνάντηση του Αμπέλ Φερέιρα με τη διοίκηση για να καταλήξουν στους «εκλεκτούς».

Σύμφωνα με την Live Sport, οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Ζοάο Παλίνια δεν βρίσκονται στο επιθυμητό στάδιο, αφού η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει 6 εκατ. ευρώ και πρέπει από αυτό το ποσό να πάρει το 20% η Μπράγκα.

Παράλληλα, δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος στις επαφές του Μάριο Μπράνκο με την Πόρτο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, αφού οι «δράκοι» δεν τον δίνουν με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, υπογραμμίζει πως υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και προέρχονται από την Πορτογαλία, ενός ταλαντούχου άσου και ενός χαφ με επιθετικές αρετές.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.