Ads Top

Έτσι «έκλεψε» τον Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός!


Το «κόλπο γκρόσο» στην υπόθεση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έκανε ο Ολυμπιακός. 
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον 11ο νέο παίκτη του μέσα στο καλοκαίρι! Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να υπογράψει για το τετραετές πιθανότατα συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, από τη στιγμή βέβαια που δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές του εξετάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει εδώ και αρκετό καιρό με την Παρτίζαν, στην οποία δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 15% για την επόμενη μεταγραφή του 19χρονου στόπερ.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε «κολλήσει», αφού φέρεται να του έδινε 150.000 το χρόνο και εκείνος κάποια στιγμή αξίωσε τα διπλά (για την ακρίβεια οι μάνατζέρ του). Ωστόσο, η «χρυσή τομή» βρέθηκε κάπου στη μέση και ο Μάρκοβιτς θα παίρνει ετησίως 225.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία θετική κατάληξη στην υπόθεση του Σέρβου αμυντικού, τον οποίο η ομάδα του παραχωρούσε έναντι 4 με 5 εκατ. ευρώ τον περασμένο χειμώνα και είχαν ενδιαφερθεί για εκείνον ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ, η Μονακό, το Στρασβούργο, η Τορίνο και η Μπολόνια.

Οι υπόλοιποι «μνηστήρες» φαίνεται πως έκαναν πίσω λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο μηνίσκο, μένοντας εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες και μετά την παρουσία της εθνικής Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στην Ιταλία που ήταν καταστροφική.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.