Ads Top

Ζητάει παίκτη του ΠΑΟΚ για να δώσει Παλίνια η Σπόρτινγκ!


Πρόταση για ανταλλαγή του Ζοάο Παλίνια με παίκτη από το ρόστερ του ΠΑΟΚ έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 
Κοιτάζει δύο ακόμα χαφ από Πορτογαλία ο «δικέφαλος του βορρά».

Τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για την απόκτηση του Ζοάο Παλίνια συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ είναι δανεικός στη Μπράγκα και αποτελεί την επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα για την ενίσχυση του «δικεφάλου του βορρά» την ερχόμενη περίοδο.

«Αγκάθι» στις συζητήσεις αποτελεί τόσο το ποσό που ζητάει ο σύλλογος της Λισαβόνας, όσο και το ότι υπολογίζεται κανονικά από τον Ρικάρντο Σα Πίντο στο ρόστερ της Μπράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «LiveSport», πάντως, ο πορτογαλικός σύλλογος πρότεινε ανταλλαγή με παίκτη από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποιον πρόκειται.

Παράθυρο αισιοδοξίας στους Θεσσαλονικείς αφήνει το γεγονός ότι Φερέιρα και Παλίνιο διατηρούν άριστες σχέσεις και δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο η επιθυμία του 24χρονου χαφ να συνεργαστεί ξανά με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια τις εξελίξεις, αφού διατηρεί στη λίστα του δύο ακόμα περιπτώσεις από την Πορτογαλία, με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, πρόκειται για νεαρό αμυντικογενές «6άρι» και ένα περισσότερο δημιουργικό «8άρι».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.