Ads Top

«Παικταράς για αντι-Γκος - "Τελειωμένος" ο Μιλουτίνοφ, φαβορί ο..»


Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά του - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις!
Ο Ολυμπιακός είχε στο στόχαστρό του τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά ο Σέρβος γκαρντ παίρνει την κατεύθυνση προς την Μπολόνια και την Βίρτους. Και γίνεται αυτό, γιατί η ιταλική ομάδα του έδωσε τριετές συμβόλαιο. Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Πειραιά έχασε έναν ακόμη μεγάλο της στόχο για την περιφέρεια, μετά τον Σλούκα και τον Ουοναμέικερ. Λίγες ώρες μετά γνωστοποιήθηκε ότι οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν και στον Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος φεύγει από το ΣΕΦ και πάει στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ.

Πως θα καλύψει την θέση του πλέι-μέικερ πλέον ο Ολυμπιακός; Για μπακ-απ αναμένεται να έχει τον Ουίλ Τσέρι, ο οποίος έπαιξε λίγο πέρυσι και άφησε θετικές εντυπώσεις. Για λίγα χρήματα και περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, δεν είναι άσχημος.

Για βασικό πλέι-μέικερ οι δυσκολίες είναι πολλές. Και αυτό, γιατί τουλάχιστον στην Ευρώπη δεν υπάρχουν μεγάλα ονόματα. Και ο Ολυμπιακός, πέρα από ουσία, θέλει πλέον και μεγάλο όνομα.

Ισως να ψάξει στο ΝΒΑ, ίσως και στην Κίνα, εκεί, όπου οι περιπτώσεις είναι πολύ περισσότερες. Ισως πάει και για τον Κέβιν Πάνγκος, που δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην

Ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτό ένα ακόμη μεγάλο μέτωπο, που έχει να κάνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι συζητήσεις της ΤΣΣΚΑ με τους Πειραιώτες έχουν παγώσει, αλλά δύσκολα δεν θα υπάρξει συνέχεια. Οι Ρώσοι έχουν κάνει σούπερ πρόταση στον Σέρβο σέντερ, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και άπαντες τους συμφέρει να υπάρξει μετακίνηση. Ο Ολυμπιακός θα τον χάσει τσάμπα του χρόνου, ενώ τώρα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ποσό, που είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει έτοιμο το πλάνο, στη περίπτωση, που αποχωρήσει ο Μιλουτίνοφ με τους Ντέβιν Μπούκερ και Οθέλο Χάντερ να είναι φαβορί για την διαδοχή του Σέρβου σέντερ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.