Ads Top

Ο Σαββίδης «κλέβει» παίκτη του Παναθηναϊκού!


Δυνατό χτύπημα του Δικεφάλου και μεταγραφικό "θρίλερ" στη Superleague μετά το μπάσιμο του ΠΑΟΚ!
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις του στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το ρόστερ του, ενόψει των προκριματικών του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Έλληνα μέσου και φέρεται να κινήθηκε ξανά για την απόκτηση του. Δημήτρης Κουρμπέλης: Εξάλλου, πέρα από τη διατήρηση των εντός Ελλάδος κεκτημένων του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκτός από τη θέση του σέντερ φορ, στην οποία οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ακόμη τον εκλεκτό τους, υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη που είχε «παγώσει» το τελευταίο διάστημα.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η στήλη «Agent Greek» από το Sportime της Δευτέρας, με το εν λόγω Μέσο να αποκαλύπτει πως πρόσφατα ο ΠΑΟΚ έκανε εκ νέου κρούση για τον Έλληνα διεθνή μέσο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», αμέσως μετά την πρόσληψη του Αμπέλ Φερέιρα, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, τόσο στον ίδιο όσο και στο «Τριφύλλι». Από την μεριά του ο Κουρμπέλης έσπευσε να παραπέμψει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στους υπεύθυνους τους «τριφυλλιού», προκειμένου να συζητήσουν οι δύο ομάδες για κάποια ενδεχόμενη πώληση.


Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους ήταν αρκετά ξεκάθαροι και τόνισαν με κάθε τρόπο ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν παίκτη. Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν όμως ένας – δυο, που κρατάνε τις επαφές τους. Έστω να βρίσκονται και παρασκηνιακά, έστω και σε συχνότητες που δεν γίνονται αντιληπτές. Κι αυτό γιατί θεωρούν πως ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην εν λόγω υπόθεση.

Γιώργος Σαββίδης: Υποσχέθηκε μεταγραφική ενίσχυση
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σε λίγο καιρό οι «ασπρόμαυροι» θα πέσουν στα βαθιά καθώς θα μπουν στη μάχη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι και ο πρώτος στόχος της ομάδας. Να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται σημαντική και ποιοτική ενίσχυση.

Η αλλαγή προπονητή μετά την φυγή του Ρασβάλ Λουτσέσκου ήταν λογικό να φέρει μια μικρή καθυστέρηση στα μεταγραφικά. Το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να τρέξουν προκειμένου να κάνουν πράξη όλα τα «θέλω» του Αμπέλ Φερείρα. Αυτό υποστήριξε και ο Γιώργος Σαββίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας δέχτηκε ερώτηση και απάντησε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για επιθετικό και αμυντικό χαφ.

Γιώργος Σαββίδης: Έρχεται μεταγραφική ενίσχυση

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι αδυναμίες έγιναν πιο εμφανείς στο παιχνίδι με την Νόρτζελαντ, παρά το 3-0 κόντρα στους Δανούς, αφού δεν κατέβαινε σωστά η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και δεν υπήρχε η αμυντική λειτουργία που επιθυμεί ο Αμπέλ Φερέιρα. Τα θέματα, όπως είναι γνωστό, έχει αναλάβει ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Πορτογάλο προπονητή και ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Πριν από λίγες μέρες γράφτηκε ένα νέο όνομα για τη θέση του κεντρικού χαφ. Πρόκειται για τον Λέο Σένα που αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκοΐας. Είναι 23 ετών η κύρια θέση του είναι κεντρικό χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί στα αριστερά και μπροστά από τα στόπερ.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βραζιλίας ολοκληρώνεται σε ενάμιση χρόνο κάτι που σημαίνει ότι η Γκοΐας θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά για να δώσει τη συγκατάθεση της για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Την τρέχουσα σεζόν ο Λέο Σένα έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές και από αυτές οι 4 ήταν στο βασικό σχήμα. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το αν υπάρχει ακόμα πρόταση του ΠΑΟΚ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.