Ads Top

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Παλίνια και το εμπόδιο της Μπράγκα


Τα δεδομένα για τον Ζοάο Παλίνια που θέλει στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα - Προς συμφωνία με Σπόρτινγκ αλλά... υπάρχει και η Μπράγκα.
Ο Ζοάο Παλίνια είναι ο «εκλεκτός» του Αμπέλ Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος αποτελεί διακαή πόθο του νέου τεχνικού των «ασπρόμαυρων» και στην ΠΑΕ έκαναν ήδη τις κινήσεις τους για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν με την Σπόρτινγκ στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής προέκυψε πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε ένα ποσό που ανέρχεται περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.

Μολόνοτι Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία για την πώληση του Παλίνια, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό εμπόδιο. Αυτό της Μπράγκα, στην οποία ο 24χρονος μέσος έχει παραχωρηθεί με δανεισμό έως το 2020.

Η Μπράγκα παίζει ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και φέρεται να αξιώνει υψηλό ποσό αποζημίωσης για να ανάψει πράσινο φως στην αποχώρηση.

Από την πλευρά του ο Παλίνια «ψήνεται» να συνεργαστεί ξανά με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός χαφ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου τεχνικού τόσο στην Σπόρτινγκ όσο και στην Μπράγκα.

Η υπόθεση πάντως εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Παραμένει βέβαια ανοιχτή και αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις.

onsports.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.