Ads Top

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον "κλέβει" ο Ολυμπιακός!


Κίνηση-ματ από τους Πειραιώτες, ο Ολυμπιακός φέρνει στον Πειραιά παίκτη που ήθελε ο ΠΑΟΚ!
Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού. Μετά τη δύσκολη περίπτωση του 23χρονου χαφ της Μονακό,  Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ, ακόμη ένα χαφ από την Γαλλία φέρεται να εξετάζεται από τους Πειραιώτες για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σενεγαλέζου χαφ δεν είναι υπολογίζεται από τους Γιρονδίνους.

Γιουνούς Σανκαρέ: Ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την γαλλική αγορά προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού. Μετά τη δύσκολη περίπτωση του 23χρονου χαφ της Μονακό,  Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ, ο Γιουνούς Σανκαρέ φέρεται να εξετάζεται από τους Πειραιώτες για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ο Σενεγαλέζος χαφ είναι παίκτης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα χαφ του και είναι υπό παραχώρηση από τη Μπορντό, καθώς δεν είναι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Η απόφαση, ωστόσο έχει παρθεί από τον γαλλικό σύλλογο και ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Οι Γιρονδίνοι το απόγευμα θα παίξουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν. Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο Σενεγαλέζος χαφ, καθώς δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μπορντό. Ο υψηλόσωμος χαφ προπονείται με τις ρεζέρβες των Γιρονδίνων και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους έως το 2021 και κοστολογείται 5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως και η υπόθεση του Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ έτσι και αυτή του Σανκαρέ δεν είναι εύκολη, αλλά στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα των Γιρονδίνων για τη νέα σεζόν και αν αποφασίσουν να προχωρήσουν την περίπτωσή του θα έχουν τον παίκτη ως σύμμαχο.

Στον Πειραιά πάντως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις, καθώς από την επόμενη εβδομάδα, επιστρέφει και θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς, ο Μαντί Καμαρά. Επομένως την περίπτωση του Σανκαρέ την εξετάζουν, και είναι σημαντικό ότι ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Μπορντό, η οποία επιθυμεί να τον ξεφορτωθεί.

Ολυμπιακός: Σε Γαλλία και Πορτογαλία για χαφ

Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος του για την εύρεση του κατάλληλου κεντρικού χαφ στην αγορά της Γαλλίας και της Πορτογαλίας. Στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου υπάρχει η περίπτωση του Βραζιλιάνου Φρανσέρτζιο της Μπράγκα, την ώρα που στην Γαλλία κυριαρχούν οι λύσεις των Μπενασέρ (Μονακό) και Βάλτερ (Νις).

Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας είναι ο Μπενασέρ. Ο 23χρονος χαφ της Μονακό είναι εδώ και αρκετές καιρός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς θεωρούν ότι είναι μία εξαιρετική λύση για τον άξονα, που θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μάρτινς. Όμως η υπόθεση του Μπενασέρ έχει πολλές δυσκολίες.

Ο Μαροκινός μέσος έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες με τις εμφανίσεις του, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να τον εμπλέκουν με ομάδες της Serie A. Ο Ολυμπιακός πάντως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για τον Μπενασέρ, αλλά στη Γαλλία θεωρούν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καταλήξει στον Πειραιά ο 23χρονος χαφ της Μονακό.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.