Ads Top

Μεταγραφή..πολλών εκατομμυρίων για διεθνή Έλληνα άσο!


Δε θα πιστέψετε που παίρνει μεταγραφή και με πόσα εκατομμύρια - Χαλί… εκατομμυρίων στα πόδια Έλληνα ποδοσφαιριστή στρώνει ευρωπαϊκή ομάδα.
Η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη έχει πάρει φωτιά… για τα καλά και όλες οι ομάδες προσφέρουν εκατομμύρια προκειμένου να ενισχύσουν τα ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Η μπάλα φαίνεται πως θα πάρει και διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να δει τους λογαριασμούς τους, φορτωμένους.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές εάν δεν πρόκειται για αμυντικούς, δύσκολα πείθουν ομάδες να ξοδέψουν εκατομμύρια για πάρτη τους.

Αυτό όμως δείχνει να αλλάζει καθώς ο Τάσος Δώνης έχει αναγκάσει με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga με τη Στουτγκάρδη, αρκετές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, η Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει πιο μπροστά, καθώς σύμφωνα με τη Bild βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα, για την απόκτησή του.


Η πρόταση των Ρώσων ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, καθώς επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Τάσου Δώνη προκειμένου να σχηματίσει με τον Πόνσε ένα… φονικό δίδυμο στην επίθεση της ομάδας.


onsports.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.