Ads Top

Ολοένα και καλύτερος ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στο σωστό δρόμο!


Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλή εικόνα, παίρνοντας υψηλό βαθμό στο πιο δυνατό «τεστ» μέχρι στιγμής στην προετοιμασία του.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς καλύτεροι από την Ντιναμό Κιέβου, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Ουκρανών, ωστόσο, έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Με την Ντιναμό να μην απειλεί σχεδόν ποτέ την εστία του Ζοσέ Σα.

Εξαιρετικοί σε ένα ακόμη παιχνίδι οι Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε, έδωσε «πνοή» στην επίθεση ο Ραντζέλοβιτς και ο Φορτούνης στο β’ μέρος.

Ο Μπουχαλάκης με δυνατό σουτ στο 5’ σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για τους «ερυθρόλευκους», με τον Σολ να ισοφαρίζει στο τέλος του πρώτου μέρους με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται, παρουσιάζοντας ολοένα και καλύτερη εικόνα, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του πρώτου ματς για τη νέα σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός, με ωραίο ποδόσφαιρο...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Σα κάτω από την εστία των Πειραιωτών, τους Σεμέδο, Μπα, Τοροσίδη και Μπα στην άμυνα, τον Γκιλιέρμε και τον Μπουχαλάκη στον άξονα, τους Μπρούνο και Μασούρα στις πτέρυγες, ενώ ο Βαλμπουενά βρέθηκε πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά τη φιλική αναμέτρηση, καταφέρνοντας μάλιστα μόλις στο 5’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς κυκλοφόρησαν άψογα την μπάλα, με τον Γιώργο Μασούρα να κάνει τη σέντρα από δεξιά, βρίσκοντας στην κίνηση τον Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε μία παράλληλη μπαλιά με την μία στον Κρητικό μέσο, ο οποίος από κοντά με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Ουκρανών.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, έχοντας μάλιστα και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες από στημένες μπάλες για το 2-0. Αρχικά, στο 32’ ο Σεμέδο πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, όμως η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τοροσίδη στο 42’, έπειτα και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρόλο αυτά, δεν μπόρεσαν να κλείσουν με υπέρ τους προβάδισμα το πρώτο μέρος, με την Ντιναμό να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι του Σολ, στο οποίο υπέπεσε ο Μπα. Σε μία φάση, πάντως, που χωράει συζήτηση, καθώς φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος δεν βρίσκει τον επιθετικό της Ντιναμό.

Οι Πειραιώτες πάντως είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, βγάζοντας πολλά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του.

Έδωσαν «πνοή» οι αλλαγές...

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, με το ρυθμό της αναμέτρησης, όμως να πέφτει, κάτι στο οποίο συνέβαλλε και η δυνατή βροχή, η οποία «βάρυνε» ολοένα και περισσότερο τον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, η εικόνα του ματς ξεκίνησε να αλλάζει μετά την είσοδο των Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες ημέρες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, στο 66’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής να περνάει μόλις άουτ.

Στο 69’ οι Πειραιώτες, οι οποίοι απέκτησαν άλλη «πνοή» με την είσοδο των Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς απείλησαν και πάλι την εστία των Ουκρανών, με τον Μπρούνο, όμως, να μην μπορεί να νικήσει με δυνατό σουτ τον αντίπαλο πορτιέρο. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς συνέχιζαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα της Ντιναμό, με τον Φορτούνη στο 70’ να εκτελεί απευθείας φάουλ από πλάγια θέση, με τον τερματοφύλακα των Ουκρανών να απομακρύνει και πάλι τον κίνδυνο για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκερέρο, έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το πλασέ του δεν ήταν το ιδανικό, με τον Μπόικο να μπλοκάρει και πάλι την μπάλα. Στο 77’ ο Θρύλος είχε και νέα καλή στιγμή, με τον Γκιλιέρμε, ο οποίος έπιασε πολύ δυνατό σουτ, όμως ο Μπόικο είπε και πάλι «όχι» στους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και πάλι, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να πετύχει το γκολ της νίκης, το οποίο δικαιούταν με βάση τις ευκαιρίες και την εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα.

Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού την Τετάρτη (10/07) κόντρα στο Αμβούργο, πριν την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στη βάση τους στην Αθήνα.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Αβραάμ), Μπα, Κούτρης (83’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.