Ads Top

ΕΠΟ: «Η σκέψη μας στον Φορτούνη, θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα του»


H ελληνική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. 
Ανακοίνωση με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη εξέδωσε η ΕΠΟ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως θα είναι συνεχώς δίπλα του και του εύχεται να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί. 

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες. 

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε "γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα"».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.