Ads Top

Το πλάνο για Πλζεν και ο «αντι-Φορτούνης!»


Οι πρώτες σκέψεις στον Ολυμπιακό για τα παιχνίδια με την Πλζεν και η αναμονή για την εισήγηση για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη. 
Άλλη διάσταση πήραν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη που θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση και δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για τον πιθανό αντικαταστάτη του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Η διοίκηση περιμένει την επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην Τσεχία για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Βικτόρια Πλζεν στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος με την Σίγκμα Όλομουτς.


Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η απόφαση είναι πιθανό να ληφθεί μετά και το δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ (στις 16/7) στο Καραϊσκάκη, στην πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες με τους Τσέχους.

Πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να κινηθεί με τους υπάρχοντος ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αφού υπάρχουν αρκετοί με μεσοεπιθετικές δυνατότητες, όπως ο Βαλμπουενά, ο Μπρούνο, ο Ποντένσε, ο Γκερέρο και ο Σουντανί.

Όσον αφορά το πλάνο για το «8άρι», δεν έχει αλλάξει κάτι και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση που θα καλύψει τη θέση που έμεινε κενή με την αποχώρηση του Νάτχο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν για έναν box to box μέσο και μέχρι στιγμής συναντούν δυσκολίες με τους υποψήφιους στόχους.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.