Ads Top

Λεφτά από...ξεχασμένο στον Ολυμπιακό!


Απρόσμενη εξέλιξη και λεφτά από το... πουθενά στον Ολυμπιακό!
Κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα σε πωλήσεις ο Ολυμπιακός καθώς ο τρόπος που καταφέρνει να φέρνει έσοδα στα ταμεία του ακόμη και από παίκτες που δεν υπολογίζονται είναι μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα! Σε προχωρημένες επαφές με την Σλάβια Πράγας βρίσκεται ο Γιάγια Μπανανά
Γιάγια Μπανανά: Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φέρεται να είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Σλάβια Πράγας, με τους Τσέχους να υποστηρίζουν  βρίσκεται ήδη στην Πράγα για τις τελικές συζητήσεις. Η Σλάβια Πράγας θέλει να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ιβοριανού στόπερ Σιμόν Ντελί, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ.

Η ομάδα από την Τσεχία έχει στα υπόψιν της αρκετό καιρό τον Γιάγια Μπανανά, καθώς σκάουτερ της ομάδας είχε βρεθεί στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον Καμερουνέζο αμυντικό σε ματς με τον Πανιώνιο της Super League. Μάλιστα είχε διαμορφώσει πολύ θετική  άποψη για την αξία του Μπανανα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες και η νεοφώτιστη στη Super Ligi της Τουρκίας, Γκαζισεχίρ Γκαζιάντεπσπορ ασχολήθηκε με την περίπτωση του Μπανανά. Ο Καμερουνέζος διεθνής στην περυσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, ενώ το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Γιαγιά Μπανανά: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιάγια Μπανανά γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1991. Είναι Καμερουνέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ή ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Τον Ιούνιο του 2009, υπέγραψε με την Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τυνίς, στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Στις 17 Ιανουαρίου 2012, μετακινήθηκε στη γαλλική Σοσό. Έπαιξε ως δανεικός στην ελβετική Λοζάν-Σπορ για την περίοδο 2013-14.

Στις 30 Ιουλίου 2014, υπέγραψε στον Πλατανιά της Σούπερλιγκ, όπου αμέσως έγινε ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της άμυνας του συλλόγου. Στις 19 Οκτωβρίου 2016, φαίνεται ότι ο Καμερουνέζος διεθνής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από τουρκικές ομάδες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το συμβόλαιο του 23χρονου έληγε το καλοκαίρι του 2017 και η διοίκηση της κρητικής ομάδας ενδιαφέρεται πολύ για την επέκτασή του ή την άμεση πώλησή του παίχτη, προκειμένου να αποκτήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Στις 23 Ιουνίου 2017, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Πλατανιά, μετακινήθηκε στον Πανιώνιο, παραμένοντας στη Σούπερλιγκ. Στις 17 Αυγούστου 2018, δύο εβδομάδες πριν από το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για 700.000 ευρώ από τον Πανιώνιο, όπου αναμένεται να επιστρέψει ως δανεικός, καθώς δεν βρίσκεται στα σχέδια του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Τελικά, όντως, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον δανεισμό του για τη σεζόν 2018-19

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.