Ads Top

Ανατροπή με Ματέο Γκαρσία - Επιστρέφει στην Ελλάδα!


Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης έφερε στην Ελλάδα τον Αργεντινό εξτρέμ χωρίς η μεταγραφή να γίνει πρωτοσέλιδο. Από νωρίς ο 22χρονος εξτρέμ έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε αποκτήσει τον νεαρό ακραίο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Παρά την εξαιρετική σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα», ο ποδοσφαιριστής δεν έχει θέση στην Ισπανική ομάδα. Ο Αργεντινός εξτρέμ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.


Η παρουσία του στη χώρα μας έκαναν τον Ματέο Γκαρσία περιζήτητο στην Ελλάδα. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μάλιστα, στα μισά της σεζόν ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είχε αποκαλύψει ότι ο παίκτης έχει ήδη πουληθεί. Είμαστε στα μέσα Ιουλίου και ο Γκαρσία δεν έχει πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα. Ωστόσο οι φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα δεν έχουν σταματήσει.

Ματέο Γκαρσία: Ο Ποντένσε κρίνει το μέλλον του

Μια από τις ομάδες που έχει δείξει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνομα του Ματέο Γκαρσία εξακολουθεί να υπάρχει στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Ειδικότερα αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση για τον Ποντένσε, τότε ο Αργεντινός θα είναι η πρώτη επιλογή για να τον αντικαταστήσει ρόστερ της ομάδας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Metrosport».

«Ολοένα και πληθαίνουν στη μανατζερική πιάτσα οι «ψίθυροι» που θέλουν τον Ματέο Γκαρσία να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οχι όμως για λογαριασμό του Αρη, με τη φανέλα του οποίου έγινε γνωστός και διέπρεψε στο περσινό Πρωτάθλημα, αλλά για τον Ολυμπιακό! Θα πει βέβαια, κανείς, γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η όλη υπόθεση… Την απάντηση δίνουν οι ίδιες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός εξτρέμ έχει συμφωνήσει προφορικά, ωστόσο θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» μόνο όταν υλοποιηθεί η πώληση του Ποντένσε σε ευρωπαϊκό σύλλογο…

Όπως λέγεται, πάντως, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να αποβούν καθοριστικές, με τις συζητήσεις για την πώληση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό να… κορυφώνονται», αναφέρει το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.