Ads Top

«Τελειωμένο» του Ολυμπιακού κλείνει ο Παναθηναϊκός!


Τον ήθελε και πέρσι, ψάχνει για ομάδα, καλός μπαλαδόρος.
Ζεστάθηκαν τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νορβηγού μέσου, με το deal τις τελευταίες ώρες να μοιάζει ολοένα και πιο εφικτό.Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση αφού τα έχει «σπάσει» εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ Πιο εφικτή φέρεται να έχει γίνει πλέον η περίπτωση του Νορβηγού μέσου για τον Παναθηναϊκό.
Γκάγιας Ζαχίντ: Εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νορβηγού μέσου ο Παναθηναϊκός, με το deal τις τελευταίες ώρες να μοιάζει ολοένα και πιο εφικτό.Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση αφού τα έχει «σπάσει» εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι όμως δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν δίχως αντίτιμο. Άλλωστε, τον είχαν αγοράσει έναντι 500.000 ευρώ και δεν θέλουν να υπάρξει μεγάλη χασούρα στην περίπτωση του. Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν ως σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη στην προσπάθεια τους να τον αποκτήσουν.

Κι αυτό γιατί ο Ζαχίντ θέλει διακαώς να αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα, όντας μάλιστα διατεθειμένος να χάσει κι ένας μέρος από τα 450.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για τη νέα σεζόν για να παραχωρηθεί ως δανεικός στο «Τριφύλλι». Από τη μεριά του ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις 300.000 ευρώ, αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα χρειαστεί να πληρώσει και ένα μέρος η κυπριακή ομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακραίο, το όνομα του οποίου ακόμη δεν έχει διαρρεύσει. Μάλιστα, δεν θεωρείται απίθανο ο παίκτης να βρεθεί στην Αθήνα ακόμη και εντός της ημέρας.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητεί ενίσχυση τόσο στα άκρα του, όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής και πλέον τα ονόματα που εμφανίζονται καθημερινά είναι πολλά. Τόσο από την ξένη, όσο και από την ελληνική αγορά, η οποία πάντως δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το «φρέσκο» όνομα είναι ο Γιουσούφ Μουλουμπού της Σέλτικ, είδηση που επικαλείται η εφημερίδα «Live Sport». Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Σκωτσέζους και στο πλαίσιο αυτό του προτάθηκε ο 32χρονος κεντρικός μέσος που δεν υπολογίζεται από τον Νιλ Λένον.

Διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Κονγκό που συμμετείχε στο Copa Africa, ο Μουλουμπού είχε την περασμένη σεζόν 15 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ), περνώντας το δεύτερο μέρος της ως δανεικός στην Κιλμάρνοκ. Ο δεύτερος παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά και πέρσι. Ο 22χρονος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, είναι στους «κομμένους» και εφόσον μείνει ελεύθερος (συμβόλαιο ως το 2021) ενδεχομένως να βρεθεί στην επικαιρότητα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.