Ads Top

Πήγε να πάρει παίκτη του ΠΑΟΚ ο Άρης!


Το κυνήγησαν μαζί με τον Ιντέγιε οι "Κίτρινοι" - Ποιον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ ήθελε ο Άρης!
Ο Άρης έδειξε ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Ο Άρης είναι μια ομάδα που διαχρονικά κάνει καλές επιλογές ξένων παικτών. Αυτό αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή σεζόν με ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούνο Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία. Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι τα περισσότερα ονόματα που «έπαιξαν» στο ρεπορτάζ της ομάδας ήταν από την ξένη αγορά. Ένας από τους λίγους Έλληνες παίκτες που εξετάστηκε από τους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Νίκος Καρέλης.

Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φορ έψαχνε το restart στην καριέρα του μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης της Γκενκ δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα του στην Τούμπα και έτσι δεν έγινε κάποια κίνηση για την παραμονή του. Ο Άρης εξέτασε το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Metrosport».

Αναλυτικά το δημοσίευμα για τον Νίκο Καρέλη αναφέρει:

Μεταξύ των ελάχιστων περιπτώσεων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τα οποία ακούστηκαν για τον Άρη στο μεταγραφικό παζάρι, είναι και αυτό του Νίκου Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, λέγεται ότι απασχόλησε τους “κιτρινόμαυρους”, χωρίς να έχει κάποια τύχη η υπόθεση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν προσεχτικά στο θέμα των Ελλήνων και ο Καρέλης δεν… συγκινεί, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Μέχρι πριν λίγες μέρες, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στην Γκενκ, η οποία τον άφησε ελεύθερο.

Όσο δύσκολο, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, είναι να προχωρήσει η συνεργασία με τον Οικονόμου του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο παραμένουν οι (λίγοι) βάσιμοι λόγοι, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Το θέμα είναι ανοιχτό και, αν πραγματικά θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” να τον φέρουν στο “Κλ. Βικελίδης”, τότε μπορούν να βρουν τον τρόπο. Ούτως ή άλλως αναζητείται παίκτης με αριστερό πόδι στο κέντρο της άμυνας, ενώ θα τονωθεί και το ελληνικό στοιχείο.

Pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.