Ads Top

«Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Κάιπερς και υπογράφει σε...»


Πρέπει να έχει πολύ καλό μάνατζερ...
Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού επιθυμεί σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο που επικαλείται η εφημερίδα «Φως των Σπορ». Ο 22χρονος επιθετικός είχε ξεκινήσει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από τη βελγική ομάδα και, μετά από ένα χρόνο δανεικός στην Σεραίν, είχε… κατηφορίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη. Η Σταντάρ Λιέγης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να πάρει τον Βέλγο επιθετικό.
Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πως ο Βέλγος επιθετικός δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό, οπότε θα ήταν καλό και για τον ίδιο να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί σε μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά από μέσα και απέξω.

Τι ισχύει με Σανκαρέ

Τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση του Γιουνούς Σανκαρέ που φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό αναφέρει η εφημερίδα Πρωταθλητής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Σενεγαλέζο χαφ αναφέρει πως η Μπορντό θέλει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο ίδιος αξιώνει 800.000 ευρώ ετησίως.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν λάβει ακόμα την τελική τους απόφαση, αφού παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, θα ήθελαν ο «εκλεκτός» να αποκτηθεί με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μπενασέρ της Μονακό, αλλά οι Γάλλοι δεν δείχνουν καμία διάθεση σε αυτό το ενδεχόμενο.

Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ η νέα φανέλα του Ολυμπιακού
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας. Η παρουσίαση της εμφάνισης των Πειραιωτών θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες πριν από το σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, μέσα από τα social media του συλλόγου.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως η νέα φανέλα θα είναι διαθέσιμη για όποιον επιθυμεί αύριο (16/7) να την προμηθευτεί από την μπουτίκ στο γήπεδο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.