Ads Top

«Αυτός αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό - Σταθερή αξία ο...»


Έδειξε την κλάση του και σήμερα ο παικταράς του Ολυμπιακού - Τρελός "πονοκέφαλος" για Μαρτίνς - Ποιος βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με το τελευταίο φιλικό!
Ο Ολυμπιακός έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με τη συνολική εμφάνισή του στο 1-1 κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Οι Ερυθρόλευκοι φανέρωσαν για ακόμα μια φορά την ποιότητα που διαθέτουν στην επίθεση, όπου συνεχίζουν να κερδίζουν πόντους οι Γιώργος Μασούρας και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ενώ ο Έλληνας λογιζόταν ως εναλλακτική λύση και ο Ισπανός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, αμφότεροι έβγαλαν… μάτια στο προηγούμενο ματς με τη Γιαγκελόνια, ενώ και σήμερα έβγαλαν ορισμένες ωραίες συνεργασίας. Από την πρώτη εξ’ αυτών ήρθε το γκολ του Μπουχαλάκη στο 5’.

Μασούρας και Γκερέρο δημιουργούν ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Μαρτίνς, όμως αυτός που πραγματικά ξεχωρίζει με την παρουσία του είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο θηριώδης στόπερ είναι όλο και καλύτερος, ενώ στο σημερινό ματς ενέπνευσε ξανά σιγουριά με τις τοποθετήσεις, τις επεμβάσεις και την εν γένει παρουσία του στα μετόπισθεν. Αν όλα κυλήσουν ομαλά (σ.σ. ένιωσε μικροενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε προληπτικά) ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν για τα ματς με την Πλζεν, έχοντας το κεφάλι του ήσυχο, παρά την απουσία του Βούκοβιτς στα μετόπισθεν.

Κατά τα άλλα, ο Σα έδειξε την κλάση του σε 2-3 σπουδαίες επεμβάσεις, ο Γκιλιέρμε είναι σταθερή αξία στο κέντρο, ενώ πολύ βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Μπουχαλάκης.

Ο Ραντζέλοβιτς μπήκε και δεν πέρασε απαρατήρητος, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για ακόμα ένα ματς. Τέλος, ο Μπρούνο εξακολουθεί να είναι από τους μεγάλους κερδισμένους της προετοιμασίας, καθώς κέρδισε κι άλλους πόντους με τη σημερινή του εμφάνιση, κάνοντας ακόμα και ορισμένα «ζογκλερικά» με εντυπωσιακές ντρίμπλες.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.