Ads Top

Οι Ουκρανοί στέλνουν Μπούσκαν στον Ολυμπιακό!


Ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος γίνεται για τον Γκεόργκι Μπούσκαν, τον 25χρονο τερματοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου, ως εναλλακτική λύση του Ζοζέ Σα.
ΟΟλυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεύτερου τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα. Καλώς ή κακώς, οι Πειραιώτες δεν γίνεται να πορευτούν όλη την σεζόν με τους Τζολάκη και Σιαμπάνη, γι' αυτό και αναζητούν έναν δεύτερο πορτιέρε, ο οποίος θα αποτελέσει το Νο2 πίσω από τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο 25χρονος γκολκίπερ της Ντινάμο Κιέβου, Γκεόργκι Μπούσκαν, φέρεται να είναι ο εκλεκτός των ερυθρολεύκων και μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η Ρίο Άβε επίσης έχει στο στόχαστρό της τον Μπούσκαν, όμως η ελληνική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο στην παρούσα φάση. Οι Πορτογάλοι έφτασαν κοντά στην απόκτησή του την προηγούμενη εβδομάδα, όμως το deal δεν προχώρησε.

Ο 25χρονος προέρχεται από τα "σπλάχνα" της Ντινάμο, καθώς αγωνίζεται στην ομάδα από την ακαδημία και έχει συμβόλαιό ως το 2021. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δέχτηκε πέντε γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα ματς.



sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.