Ads Top

«Έκοψε» μεταγραφή του καλοκαιριού ο Μαρτίνς!


Το πρώτο κόψιμο του Μαρτίνς είναι γεγονός - Μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού αποχωρεί από τον Ολυμπιακό!Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά, κάτι που σημαίνει ότι το μόνο σίγουρο της φετινής προετοιμασίας είναι πως θα υπάρξουν αρκετά "κοψίματα" αναλόγως με το ποιους θα προτιμήσει να κρατήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, οι θέσεις είναι γεμάτες με παίκτες, που θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

Μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αυστρία μπαίνουν στην τελική ευθεία οι εν λόγω εξελίξεις. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο φιλικό με τη Νότιγχαμ και εν συνεχεία στις "μάχες" με τη Βικτόρια Πλζεν ωστόσο η αποτίμηση των όσων έλαβαν χώρα σε Πολωνία και Αυστρία, κάποιοι φαντάζουν ήδη ως πολύ πιθανοί υποψήφιοι για να κοπούν, με τον Ούγκο Κάιπερς να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.


Τα ρεπορτάζ από την προετοιμασία των Πειραιωτών αναφέρουν ότι ο Βέλγος δεν δείχνει να έχει κερδίσει τον Μαρτίνς με την παρουσία του σε προπονήσεις και φιλικά, συνεπώς έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται σενάρια για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Βέλγο επιθετικό ενδιαφέρονται ήδη ομάδες από την πατρίδα του, αλλά και από την Ολλανδία, προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του φιλικά, αλλά και επίσημα ματς, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, όμως από τη στιγμή που ο Κάιπερς δεν βγάζει… μάτια μέχρι στιγμής και στις θέσεις που μπορεί να προσφέρει υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών, όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για "αγροτικό" σε άλλη ομάδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.