Ads Top

Πουγιόλ: «Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα είναι στο πλευρό του Γκριεζμάν»


Την πεποίθηση ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν θα λάβει την απαραίτητη υποστήριξη από τους φίλους της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο «θρύλος» των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ. 
Την ώρα που το σίριαλ της μετακίνησης του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο εμβληματικός Κάρλες Πουγιόλ μίλησε στη Marca και αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσουν οι φίλοι της ομάδας σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Γάλλος επιθετικός.

«Πρώτα πρέπει να έρθει και αν έρθει, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα είναι μαζί του, όπως είναι και με όλους τους παίκτες της ομάδας. Αλλά πρώτα πρέπει να έρθει», δήλωσε ο άλλοτε ηγέτης των Καταλανών, στο περιθώριο φιλανθρωπικής εκδήλωσης στη Βαρκελώνη.

Μπορεί ο Αντουάν Γκριεζμάν να βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά μετά την περσινή του συμπεριφορά στην υπόθεση της μεταγραφής του εκνεύρισε κάποιους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Κάτι που αποτέλεσε αφορμή να δεχτεί και τις αποδοκιμασίες τους στο πιο πρόσφατο ματς του Καμπ Νόου ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης τον περασμένο Απρίλιο (6/4, 2-0).

Παράλληλα, ο 41χρονος σήμερα Πουγιόλ εξέφρασε την άποψή του και για τον Νεϊμάρ, το όνομα του οποίου παίζει επίσης για δεύτερο σερί καλοκαίρι με την προοπτική της επιστροφής του στην Καταλονία: «Είναι στιγμές, πρέπει να το αξιολογήσετε, πρέπει να καταλάβετε γιατί έφυγε. Όταν όμως ένας παίκτης είναι διαθέσιμος στην αγορά, δεν μπορείς πάντα να κοιτάς το παρελθόν».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.