Ads Top

"Υπογράφει ο Μπεργκ την Παρασκευή"


Όλα δείχνουν πως βρήκε τη νέα του ομάδα ο Σουηδός επιθετικός!
Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον ΠΑΟΚ, ακόμη και για την ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού να μην επιστρέψει στα μέρη μας αλλά να πάει λίγο πιο ανατολικά, στη γειτονική Τουρκία.
Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις του Μάρκους Μπεργκ και ο παίκτης θα έχει υπογράψει σε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μεχρι την Παρασκευή.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα "Haberts.com", με το εν λόγω μέσο από τη γειτονική χώρα να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Τράμπζονσπορ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει θετικά τη μεταγραφή του Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός ενδέχεται να φτάσει στην Τραπεζούντα την Παρασκευή".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η μετακίνηση του Μπεργκ στην Τουρκία είχε αρχικά μπλοκάρει λόγω της επιθυμίας του μάνατζέρ του να ζητήσει περισσότερα χρήματα, με την Τράμπζονσπορ να μην παρατάει όμως την υπόθεση και να δικαιώνεται.

Κλειδί φαίνεται να ήταν η απόφασή της να αυξήσει την προσφορά της προς τον Μπεργκ, με τον τουρκικό σύλλογο να ανεβαίνει από τα 1.400.000 ευρώ στα 1.800.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας και να πείθει έτσι τον Μπεργκ να αποδεχτεί την πρότασή της.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.