Ads Top

Στην πόρτα της εξόδου ο παικταράς που είπε «όχι» στον ΠΑΟΚ - Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός!


Τι συμβαίνει με τον άσο που έβγαλε μάτια στη Superleague; Την πόρτα της εξόδου ο παικταράς που είπε «όχι» στον ΠΑΟΚ - Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός!
Ο προπονητής του Αργεντινού στην Λας Πάλμας αποκάλυψε ότι ο πρώην παίκτης του Άρη δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Ματέο Γκαρσία: Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης έφερε στην Ελλάδα τον Αργεντινό εξτρέμ σε μια μεταγραφή που δεν έγινε πρωτοσέλιδο. Τελικά το τμήμα σκάουτινγκ των «κιτρινόμαυρων» απέδειξε πως είχε πετύχει μια πολύ ποιοτική κίνηση. Ο 22χρονος ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας και σύντομα έδειξε την αξία του. Ο Ματέο Γκαρσία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα μας.

Ακόμα και την εποχή που φορούσε την φανέλα του Άρη και ο δανεισμός του δεν είχε ολοκληρωθεί, είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας παρακολουθούσαν την περίπτωση του, ενώ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε προσπάθειες για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λας Πάλμας έκαναν τον Άρη να χάσει έδαφος στη μάχη για την υπογραφή του Αργεντινού.

Ματέο Γκαρσία: Δεν τον υπολογίζει η Λας Πάλμας

Ο δανεισμός του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώθηκε και ο παίκτης έχει επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά. Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια πρόταση. Την ίδια ώρα για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Αμερικής. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί ο Γκαρσία δεν έχει πάρει μεταγραφή και σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει προπονήσεις με την Λας Πάλμας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδα, Πέπε Μελ, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Ο έμπειρος κόουτς άφησε να εννοηθεί ότι ο παίκτης δεν είναι μέσα σε αυτούς που υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Η Λας Πάλμας απέτυχε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και θέλει να ξεφορτωθεί αρκετά συμβόλαια μέσα σε αυτά βρίσκεται αυτοί του Ματέο Γκαρσία.

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι και το μέλλον των αδερφών Καστιγιάνο οι οποίοι έχουν απασχολήσει τον Άρη.  Ακόμα στα δημοσιεύματα τους οι Ισπανοί κάνουν αναφορά και στην περίπτωση του Τόμας Πέκχαρτ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ΑΕΚ. Ο Τσέχος φορ είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα όταν προπονητής έγινε ο Μανόλο Χιμένεθ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.