Ads Top

Μιλάει με Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός για παίκτη από την Μπαρτσελόνα!


Οι Πειραιώτες παλεύουν να πάρουν ποδοσφαιριστή δανεικό από τους πρωταθλητές Ισπανίας. 
Και το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με την αναμενόμενη για σήμερα ανακοίνωση της αγοράς του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν. Μένει να δούμε αν ο νεαρός Σέρβος θα μείνει στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" για την ερχόμενη σεζόν, όντας ένας από τους τέσσερις (ή πέντε...) που θα αποτελέσουν τους κεντρικούς αμυντικούς και έτσι θα κλείσει το κεφάλαιο για μια ακόμη προσθήκη στόπερ, ή θα επιλεχθεί η λύση να παραμείνει -όπως και πέρυσι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς- στην πρώην, πλέον, ομάδα του, την Παρτιζάν, ως δανεικός προκειμένου να πάρει σίγουρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ενταχθεί του χρόνου στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός εστιάζει πλέον εν όψει των παιχνιδιών με την Πλζεν (μετά από αυτά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα μπει σε νέα φάση, αναλόγως και την έκβασή τους) για ένα κεντρικό μέσο, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νάτχο και έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Αυτό που έχουμε στο sportdog να καταγράψουμε ως πληροφορία δεν έχει να κάνει με ονόματα ή πληροφορίες για υποψήφιους στόχους αλλά για... ομάδες. Στον Ολυμπιακό, αξιοποιώντας τον δίαυλο που υπάρχει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (σ.σ. έβαλε και φέτος "πλάτη", λέγοντας καλές κουβέντες στον Τόμας Βερμάλεν, άσχετα αν οι προτεραιότητες του Βέλγου στόπερ είναι διαφορετικές), προσβλέπουν και στην Μπαρτσελόνα.

Τόσο σε παίκτες που προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ισπανίας όσο και σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν μεν στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν υπολογίζονται από το "μυρμήγκι" και αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί.

Συζήτηση φυσικά για οποιονδήποτε, συγκεκριμένο, ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να γίνει επί της παρούσης, αφού είναι προφανές πως πέραν των καλών σχέσεων Ολυμπιακού - Βαλβέρδε, χρειάζονται πολλά περισσότερα για να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα να συνεχίσει, έστω και δανεικός, την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεδομένα ωστόσο, η επαφή και το κανάλι των δύο πλευρών, υφίσταται (στην Μπάρτσα εργάζονται επίσης, έχοντας υψηλόβαθμα πόστα στο οργανόγραμμα της και οι παλιοί γνώριμοι του Ολυμπιακού, Πεπ Σεγκούρα και Ερίκ Αμπιντάλ) και οι "ερυθρόλευκοι" προσδοκούν πως στο φετινό καλοκαίρι, είτε άμεσα, είτε προς το τέλος του, θα έχει αποτέλεσμα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.