Ads Top

«Χαλάει» η μεταγραφή στα χαφ - Δεν έρχεται στη Τούμπα!


Άσχημη εξέλιξη με κορυφαίο στόχο του ΠΑΟΚ - Ολοένα και δυσκολεύει για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου!
Ιδιαίτερα απίθανο μοιάζει να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου για τον ΠΑΟΚ, μετά και τη συνάντηση του Μάριο Μπράνκο με ανθρώπους της Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα.
Zοάο Παλίνια: Ο αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» ναι μεν βρήκε τη «χρυσή τομή» με τη Σπόρτινγκ, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με την Μπράγκα. Η πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει αποκτήσει δανεικό τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και δεν δέχεται να σπάσει ο δανεισμός για να αποκτηθεί ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αποσύρονται από την περίπτωση του 24χρονου χαφ και αναζητούν πλέον άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παραχωρεί τον Παλίνια με ένα ποσό που φτάνει περίπου τα 4.000.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος είναι αμυντικός μέσος και ο παίκτης που έψαχνε ο «δικέφαλος» για να καλύψει το κενό του στη μεσαία γραμμή. Την περσινή σεζόν μέτρησε συνολικά 2 γκολ και 2 σε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπράγκα, όπου και συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Φερέιρα και αυτός που ζήτησε από τους ιθύνοντες τους νταμπλούχους να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους. Γι’ αυτό και στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια να μεταπείσουν την Μπράγκα και εφόσον παραμείνει ανένδοτη στη στάση της, τότε να στραφούν στις άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στη γερμανική «Bild». Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αυτό για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, επισήμανε ότι θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κλείνει την καριέρα του στην πατρίδα του. «Θα συναντήσω αρκετούς γνωστούς μου, όπως ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καιζερλσάουτερν. Θα μπορούσα να το φανταστώ για το τέλος της καριέρας μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε και την ομάδα για την οποία θα γύριζε πίσω στην Ελλάδα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ, με τον Παπαδόπουλο να έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως είναι υποστηρικτής του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ στη συνέντευξη τόνισε πως θα ήθελε μια μέρα να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». Θυμίζουμε πως το περσινό καλοκαίρι ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης είχε βάλει τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο. Τότε, άλλωστε, το Αμβούργο ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Βλέπετε, ο ίδιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και περιορίστηκε σε μόλις δύο εμφανίσεις σε ολόκληρη τη σεζόν με τη γερμανική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο έχει συμβόλαιο με το Αμβούργο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.