Ads Top

Τι γίνεται με αντι-Φορτούνη στον Ολυμπιακό!


Ποιες οι αποφάσεις για τα χαφ από τον Μαρτίνς.
Πλέον, μετά τα πολύ δυσάρεστα νέα για τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξιό του γόνατο θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο εξάμηνο (τουλάχιστον), άπαντες στον Ολυμπιακό προσπαθούν να συνέλθουν. Απολύτως λογικό το μούδιασμα, αφού μιλάμε για τον τραυματισμό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων", του ποδοσφαιριστή που επί Πέδρο Μαρτίνς έκανε τη διαφορά στο γήπεδο.

Και παράλληλα φυσικά, οι σκέψεις για την όσο το δυνατόν ευκολότερη, αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αντικατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά προσφέρει μια άμεση δικλείδα ασφαλείας, με τον Γάλλο μέσο να μετατοπίζεται -σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό- σε ρόλο...  "Φορτού", παίζοντας δηλαδή ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό (θέση που διαχρονικά είναι η φυσική του Βαλμπουενά), με τη συνέχεια να φέρνει μεταγραφή.

Το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο, του Πορτογάλου μέσου της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν το πρώτο που ακούστηκε. Για πολλούς λόγους όμως, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε αυτήν τη λύση.

Πρώτον, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί το ρεκόρ μεταγραφής της Νότιγχαμ, η οποία πέρυσι πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπενφίκα.

Πώς δηλαδή θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός; Δανειζόμενος έναν ποδοσφαιριστή που χρυσοπληρώθηκε από τη Φόρεστ; Και οι αντιδράσεις που θα προκύψουν στο "Σίτι Γκράουντ" (γιατί δεδομένα θα υπάρξουν), πως θα διαχειριστούν;

Δεύτερον, ο Καρβάλιο και πέρυσι, όταν έπεσε το όνομά του για Ολυμπιακό (πριν καταλήξει στη Φόρεστ), δεν ήθελε Ελλάδα. Και το κυριότερο, δεν ήθελε Ελλάδα ο μάνατζερ του, ο περίφημος Ζόρζε Μέντες, διαβλέποντας μεγαλύτερη προοπτική στην Αγγλία.

Τρίτον, επί του παρόντος, ο Καρβάλιο δεν μπορεί να βοηθήσει. Είναι επίσης τραυματίας, με πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν έχει ουσιαστικά κάνει προετοιμασία και η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται τον Αύγουστο, με τις εκτιμήσεις να τον θέλουν στο 100% στις αρχές του φθινοπώρου.

Μαζεύονται λοιπόν αρκετά που δεν συνηγορούν υπέρ της προοπτικής ενός deal για τον Πορτογάλο. Το πιθανότερο -σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog- είναι πως το σενάριο που υπήρχε για αγορά δύο κεντρικών μέσων να... διαφοροποιηθεί.

Δηλαδή, να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής προκειμένου να πλαισιώσει την τριπλέτα των "εξαρο-οκταριών" (Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά) και ένας ακόμη, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τα... ρεπό του Βαλμπουενά (δεν πρέπει να λησμονείται και η ηλικία του Γάλλου), λειτουργώντας περισσότερο ως "δεκάρι".

Ένας... Νάτχο δηλαδή θα ήταν, τη δεδομένη στιγμή, μια εξαιρετική εναλλακτική για τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου πρέπει πλέον να βγουν στην αγορά αναζητώντας ουσιαστικά έναν ποδοσφαιριστή ανάλογο του Ισραηλινού.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.