Ads Top

«Βόμβα» Κριστιάνο για επιστροφή στη Μαδρίτη!


Έριξε τη… βόμβα ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη βράβευσή του από την ισπανική εφημερίδα «Marca», στη Μαδρίτη!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε για ακόμα μια φορά στη Μαδρίτη. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους που πέρασε τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του στην ισπανική πρωτεύουσα και τη Ρεάλ, πήρε το βραβείο «Marca Leyenda» για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Στο πλαίσιο της βράβευσής του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαδρίτη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ευχή του είναι να βρεθεί σύντομα ξανά στην ισπανική πρωτεύουσα!

Το βραβείο στον Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε ο διευθυντής της «Marca», Χουάν Ιγνάσιο Γκαγιάρδο, στο «Reina Victoria» της Μαδρίτης. «Αυτό το τρόπαιο θα έχει μια πολύ ωραία θέση στο μουσείο μου. Η Μαδρίτη είναι ξεχωριστή, έχω ταξιδέψει πολύ αλλά υπάρχουν λίγες πόλεις σαν τη Μαδρίτη. Ένα μεγάλο μέρος από το βραβείο, προήλθε από όλα όσα έχω κάνει στη Μαδρίτη. Είναι ένα ισπανικό τρόπαιο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να το κατακτήσω. Είναι περηφάνια για εμένα. Εύχομαι σύντομα να επιστρέψω στη Μαδρίτη», είπε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην εκδήλωση, που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Φελίπε ντελ Κάμπο, ο εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες, η σύντροφός του Χεορχίνα Μέντες με τα παιδιά του, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών της Ισπανίας, Αντόνιο Φερνάντεζ-Γκαλιάνο Κάμπος, ανάμεσα σε άλλες μεγάλες προσωπικότητες. Το βραβείο αυτό στο παρελθόν έχουν κατακτήσει αθλητές όπως οι Ράφα Ναδάλ, Μάικλ Τζόρνταν, Μάικλ Φελπς, Μαρκ Μάρκεθ, Πάου Γκασόλ κι αρκετοί ακόμα…



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.