Ads Top

«3 εκατ. ευρώ από Μιλουτίνοφ - Πάει για Χάντερ και Άνταμς ο Ολυμπιακός!»


Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του μπασκετικού Ολυμπιακού - Όλα τα ονόματα που «παίζουν»!
Ο Ολυμπιακός ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα και πλέον δεν είναι μακριά από το να παραχωρήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ.
Οι Ρώσοι πιέζουν πολύ τους Πειραιώτες για να πάρουν τον Σέρβο σέντερ και είναι πιθανό να τα καταφέρουν. Είναι μία κίνηση που βολεύει και τις δύο πλευρές.

Η ΤΣΣΚΑ παίρνει ίσως τον καλύτερο σέντερ της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός θα πάρει πολλά χρήματα από τους Ρώσους, ενώ θα γλιτώσει και το μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο Σέρβος. Θα εξοικονομήσει έτσι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που θα τον διευκολύνει, ώστε να φτιάξει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν έτσι όπως το θέλει.

Η πρώτη απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση της ΤΣΣΚΑ ήταν αρνητική, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα επανέλθει και είναι πεπεισμένη ότι θα πετύχει τον στόχο της.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει τον Οθέλο Χάντερ, που είχε παλιότερα και ο οποίος ήταν μέχρι πέρυσι στην ΤΣΣΚΑ.

Επίσης, θα πάρει έναν ακόμη πάουερ-φόργουορντ και μάλιστα λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, χωρίς, όμως, να έχει διαρρεύσει το όνομα.

Πάντα στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν πολλά χρήματα για να πάρουν και γκαρντ. Για να πάρουν τον ηγέτη τους, που ίσως να είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, ίσως κάποιος από την Κίνα.

Όπως ο Ντάριους Άνταμς, ο οποίος μετά απο γεμάτες και σπουδαίες σεζόν στην Κίνα, δεν λέει όχι στο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πριν από τρία χρόνια είχε κάνει πολύ μεγάλες εμφανίσεις με την Μπασκόνια του Γιάννη Μπουρούση και του Μάικ Τζέιμς, πηγαίνοντας στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Πέρυσι στην Κίνα έβαζε περισσότερους πόντους από τον Τζίμερ Φριντέτ, που παίρνει ο Παναθηναϊκός.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.